Forfatter: Roger Morrison
Opprettelsesdato: 26 September 2021
Oppdater Dato: 1 Kan 2024
Anonim
Cydonia vinner HearthStone & colon; Heroes of Warcraft Americas Spring Championship - Spill

Innhold

Den amerikanske turneringen for HearthStone: Heroes of Warcraft startet lørdag 25. juni. Turneringen har vært live streaming på Twitch, og det har vært mye konkurranse i denne turneringen. Cydonia gikk inn i finalen, etter å ha ligget bak i semifinalen mot Napoleon, og vant 4 til 3. Rosty hadde en jevn seier i semifinalen. I finalen tok Cydonia hjem storeprisen på $ 25.000.

Rosty kom veldig trygg fra sin semifinale seier og viste fokusert og konsekvent spill i hele turneringen; han viste ikke følelser og har spilt spillet sakte og stabil. Cydonia spilte også konsekvent og holdt seg kult. Cydonia syntes å være mer kult og var vant til å være i mer konkurransedyktige kamper, sammenlignet med Rosty, for denne turneringen.

• Frys Mage

Rosty hadde en sterk og interessant dekk, og han brukte virkelig dekk til sin fordel. En ting du vil legge merke til er Freeze Mage i Rosty dekk og Cydonia virkelig kapitalisert på å slå folk når de hadde sine Freeze Mage kortene ut. I tredje runde hadde Rosty mange Freeze Mage-kort. Han stolte sterkt på Freeze-effektkortene, og tok den runden for seieren. Cydonia generelt hadde en edgy dekk, det var spådd før kampen var nyttig for ham.

Dette var et veldig stramt spill og for folk å se selv etter 4. runde hadde Rosty 3 poeng og Cydonia hadde bare 1 poeng. Det var spillet peker i Rostys favør for 3 runder til hele slutten av spillet. En ting som ble lagt merke til i slutten av 4. runde var at Rosty bare hadde 100 kort igjen, og det virket som om hans sluttkort var svake, mens Cydonia hadde et par dekk igjen.

En ung Dragonhawk. En drøm. @CydoniaHS er din #HCT Americas Spring Champion! Gratulerer og ser deg @BizzCon! Https: //t.co/giF8aGvOSo

- Hearthstone (@PlayHearthstone) 26. juni 2016

Hva syntes du om dette spillet eller turneringen? Tror du Cydonia var den beste spilleren i turneringen? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.