Slå World Championship Day 3 & colon; finaler

Anonim
Slå World Championship Day 3 & colon; finaler - Spill

Innhold

Innsatsene var høye på den siste dagen av Smite VM i Atlanta, Georgia. $ 2,5 millioner dollar verdt høye innsatser.

Etter en veldig konkurransedyktig dag to av semifinaler, kom Nord-Amerika Cognitive Prime og Europas Titan ut på toppen. Du kan lese vår grundige gjennomgang av dag to her og intervjuer med både Cognitive Prime og Titan.

Consolation Match (Cognitive Red vs SK Gaming)

Trøst kamp for tredje og fjerde plass sparket av dagens arrangementer. Nord-Amerikas kognitive røde møttes med Europas SK Gaming for et skudd på $ 400 000. Begge lagene har hatt en vellykket turnering denne siste helgen, og hver følte seg jevnt i forhold til å gå inn.

Game One

Kognitiv Rød tok først blod tidlig på 5 minutters mark med Divios som svinger en dobbel drep. Kognitive Røde fortsatte med dette momentet i de første ti minuttene, tok ledelsen i gull og opplevde med en 4-1 dødsfall. Kort tid etter tok SK Gamings Zyrhoes tre medlemmer av Kognitiv Red for å knytte opp poengsummen på 4-4. SK Gaming tar den første Gold Fury 12 minutter inn, og de ser ut til å være omgruppering etter deres grove start.

Kognitive Red klarer å ta både den andre Gold Fury og Fire Giant i løpet av få minutter fra hverandre, og legg presset på SK Gaming med lagkamp. Etter 28 minutter ødelegger Cognitive Red SK Gaming sin Titan og vinner den første kampen.

Spill to

Med en stor mengde premiepenger på linjen, må SK vinne denne kampen for å bli i kampen for tredje plass. To minutter i den andre kampen får Cognitive Red den første drapet. SK Gaming spiller litt mer defensivt og utløser Cognitive Reds angrep de første ti minuttene av kampen, og holder scoren 3-0 for Cog Red.

På 18 minutter markerer Cognitive Red den første Gold Fury og Fire Giant, noe som øker gullgiringen med 15.000. SK Gaming kan ikke synes å ta en pause og sliter med å drepe noen av Cognitive Red. Poenget holder seg til 11-0 for Cognitive Red i 20 minutter av kampen. På 23 minutter markerer Cognitive Red ut all SK Gaming og går for sin fiende Titan. De beseire Titan og sikre 3. plass i Smite Verdensmesterskap.

Finalen (Cognitive Prime vs Titan)

Med en $ 800 000 forskjell i premiepenger mellom første og andre plass, bringer begge lagene alt de har for finalen til Smite Verdensmesterskap. Kognitiv premier som representerer Nord-Amerika og Titan fra Europa-regionen vender seg ut til mestertittelen i en best av fem kamper.

Spill 1

Både Cognitive Prime og Titan sparker spillet av med et hoppeparti midt på kartet, som viser nivået på sportsmannskap og moro som skjer i finalen. Etter 4 minutters spill bryter en lagkamp ut med Cognitive Prime som vinner 4-1 i drap.

Cognitive Prime tar den første Gold Fury på 8 minutters mark og fører med gull og erfaring. Cognitive Prime beseirer den andre og tredje Gold Fury, etterfulgt av Fire Giant, og tar full kontroll over kartet på tretti minutters mark. Etter en fjerde Gold Fury går Cognitive Prime etter Titans fiende Titan og vinner den første kampen.

Spill 2

Den andre kampen starter med Cognitive Red tegning første blod innen første minutt. Cognitive Prime's MLCSt3alth dominerer med de eneste 3 drapene i begynnelsen av spillet. Cognitive Prime tar på Gold Fury kl 7:30 og igjen kl 13:30, med poengsummen på 5-1 for Cog.

Etter tjue minutters gameplay har Titan ingen tårn og Cognitive Prime styrer det meste av kartet. Kognitiv Prime beseirer Fire Giant og den fjerde Gold Fury, som fremmer sin ledelse med mer enn 20.000 gull og erfaring. Cognitive Prime sikrer den andre seieren til finalen mot Titan.

Spill 3

Titan må vinne denne kampen for å bli i konkurransen, med 800.000 dollar på linjen. Hi-Rez-analytikerne er overbevist om at dette er slutten for Titan som tredje kamp starter. Cognitive Prime sikrer første blod på 2 minutters mark, men spillet går raskt til 2-2 i de neste 6 minuttene. Titan tar på Cognitive Prime klokka 8:30, og tar 3 drap for å lede 5-2. Titan tar den første Gold Fury og vinner en andre lagkamp, ​​som nå leder 9-5.

Titans Ataraxia dominerer med en trippel drep 17 minutter inn og Titan beseirer den andre Gold Fury og Fire Giant. Etter 34 minutters spill spiller Titan et skudd for Cognitive Prime's Phoenixes og kommer ut på toppen under dette fantastiske comeback-spillet.

Spill 4

Kognitive Prime svetter nå, opprinnelig tenker finalen ville være 3-0. Det fjerde spillet starter med Titan som sikrer første blod tre minutter inn.

Begge lagene spiller mer defensivt og etter 9 minutter bryter en lagkamp ut med Titan som leder 6-2. Titan bruker denne momentum for å sikre den første Gold Fury, men Cognitive Prime starter en annen lagkamp, ​​og lukker gapet med 12-10 Titan.I det 24. minutt markerer Titan en annen Gold Fury og dreper 4 av Cognitive Prime sine spillere.

Titan fortsetter å ta ut Fire Giant og gjør den siste pressen til Cognitive Prime's Titan. Titan binder opp finalen ved å vinne denne fjerde kampen som de to går inn i kamp fem.

Spill 5

Energien i Cobb Energy Performing Arts Center er utrolig. Etter det som virket som en sikker ting for Cognitive Prime, overrasket Titan alle ved å snagge de to siste kampene. Den femte og siste kampen starter med Titan som tar ledelsen etter en lagkamp. Begge lagene spiller veldig defensivt og en annen lagkamp bryter ut etter ni minutter med Cognitive Prime å ta ut de fleste av Titan til å lede 6-4.

Cognitive Prime tar den første Gold Fury og dominerer neste lagkamp, ​​14-6 Cog. Kognitive Prime beseirer en annen Gold Fury og tar virkelig kontroll over kartet. Etter en lang kamp, Kognitiv Prime slår Titan til å bli Smite VM!

Takk for at du sjekket ut vår dekning av SWC på GameSkinny. Gamer Launch, vårt søsterprodukt, er den stolte offisielle webhosting-nettsiden for SMITE klaner, guilds og lag!