Opprettelsesdato: 14 August 2021
Oppdater Dato: 9 Kan 2024
Anonim
SpeedRunners og YouTubers Raise & dollar; 20k for Cancer Research - Spill

Indie spillstudio Tiny Build Games har nylig arrangert sin andre innsamlingskonkurranse kjent som King of Speed ​​Tournament 2. Turneringen ble holdt i Tiny Build Games ' Speedrunners, et fire-personers konkurranse-racing spill tilgjengelig på Steam.

Under turneringen hadde spillerne valget mellom å delta i lagene med to tegn i spillet: enten Team Falcon eller Team SpeedRunner. Tiny Build Games opprettet også en DLC for kjøp, som inneholdt populære YouTube-kjendiser som spillbare tegn, med fire tilgjengelige per lag. Hver gang et lag vunnet, ble seieren lagt til totalt antall gevinster for laget, og hvilket lag som hadde flest vinner ved slutten av turneringen ble erklært turneringsvinneren.

Den 20. november erklærte Tiny Build Games at Team SpeedRunner vant etter å ha økt $ 17,000 for kreftforskning, med fortjeneste på å gå til Prevent Cancer Foundation. Tiny Build Games donerte også en ekstra $ 3000 for å "runde den opp til $ 20k."