Oppdater Dato: 15 Kan 2024
Anonim
Slå World Championship Day 2 & colon; Semifinaler - Spill

Innhold

Etter første og andre runde eliminerte fire lag på denne ettermiddagen på Smite World Championship i Atlanta, Georgia. Begge lagene fra de nordamerikanske og europeiske regionene var igjen, og begge måtte møte sine regionale partnere i semifinalen.

Dagens første kamp var mellom Titan og SK Gaming, begge fra den europeiske regionen.

Titan har hatt en utrolig historie, som kommer fra amatørrangeringen til Wildcard-turneringen, og slår ut SK for å sikre nummer én posisjon i deres region. På den annen side har SK Gaming hatt en lengre faglig karriere, og med det har bygget opp en dedikert fanbase. Vi har sett mange SK-fans på SWC, til tross for at det foregår i Nord-Amerika.

Game One

Begge lagene var godt matchet i begynnelsen av det første spillet, uten drep i ti minutter. Titan klarte å slå med første blod, bryte ut i en lagkamp som endte i en 4-2-ledelse for Titan. Spillet fortsatte å holde seg jevnt, med Titan som satte presset på SK, ble 2-3 doblet frem til 30 minutters mark, da Titan beseiret Gold Fury og Fire Giant. Med den ekstra buff, opplevelsen og gullet, gikk Titan til fienden Phoenixes og klarte å ta ut SKs hele lag i prosessen, med en 21-14 poengsum. Titan beseiret Fire Giant en gang til og gikk for fienden Titan, og sikret den første seieren.

Spill to

Det andre spillet mellom Titan og SK startet sakte, men Titan sikret den første drapet litt under 6 minutter. Titan nabs en annen 3 dreper med 12 minutters mark, SK sliter med å komme tilbake. På 17-minutters mark, klarer SK å ta ned tre medlemmer av Titan, men de kan ikke sikre Gold Fury.

Titan dreper fire av SKs spillere og skyter frem på 20-minutters mark med score 14-7 Titan. Etter 30 minutter er det 3 medlemmer av SK venstre og Titan gjør deres endelige press mot fienden Phoenixes. Titan beseirer fienden Titan og sikrer en plass i finalen med en sjanse på $ 1,3 millioner.

Den andre kampen er mellom Nord-Amerika søsterslag, Cognitive Prime og Cognitive Red.

Cognitive Prime er et veteranlag på den profesjonelle kretsen, og definitivt en mengde favoritt hos SWC. Kognitiv Rød er det yngste laget, men klarte å sikre førsteplassen frø for Nord-Amerika. Denne kampen var definitivt noen spill.

Game One

Det første spillet mellom Cog Prime og Cog Red starter med Prime å ta den første drapet mot Red tidlig på 1-minutters mark. Den første store lagkampen slutter med et slips på 4-4 på 6-minutters mark. Cog Red klarer å ta den første Gold Fury, men det er et risikabelt spill, og de mister tre spillere til Prime. Rød leder i gull, men er bak i erfaring, med drepespillet på 10-7 for Prime. Etter 10 minutter med Prime-ledelsen klarer Red å binde 14-14 på 27-minutters mark. Det er et nært samspill, men Red tar kontroll over kartet ved å tørke ut hele Prime-laget. De skyver frem og besetter Prime's Titan for å vinne den første kampen.

Spill to

Det andre spillet starter med første blod som går til Cognitive Red, men Prime tar virkelig kontroll over kartet tidlig og dominerer. Ved 24-minutters mark er Prime frem til 23-12 i drap og har nesten fullstendig kartdekning. Prime går videre til Reds Phoenixes og skyver til Titan, men Rød vender bordene og klarer å presse dem ut før Titan faller. Kognitiv Rød skyver tilbake, tar ut 4 av Prime-spillere på 27-minutters mark. Rød tar ut brannjenta mens Prime griper et annet Gold Fury-nederlag. Prime går etter den svekkede fienden Titan igjen på 40-minutters mark og tar det ned for å vinne kampen, bindende kampen 1-1. Dette spillet er den lengste i Championship så langt.

Spill 3

Det siste spillet mellom Cognitive Red og Cognitive Prime starter med rødt å ta først blod etter første minutt. Begge lagene holder seg pent selv de første ti minuttene, men Prime dominerer i første lagkamp og tar den første Gold Fury å gi dem ledelsen i gull og erfaring. Etter denne første boost, tar Prime virkelig kontroll over kartet og de lander en rask seier, og beseiret Reds Titan i det 27. minutt. Cognitive Prime er seier mot sitt søsterslag og vil ta på seg Titan i morgenens finaler.

Dag 2 av Smite World Championship har kommet til en slutt, men spenningen er langt fra over.

Vi skal dekke finalen og trøstskampene, så vel som cosplay-finalen i morgen, så hold deg oppdatert til GameSkinny for alle 2015-verdensmesterskapet. Hvis du ikke er på SWC, kan du se finalen live i morgen!