Oppdater Dato: 13 Kan 2024
Anonim
SMITE World Championship - Finals: Pittsburgh Knights vs Ghost Gaming

Innhold

På MLG.TV arenaen i Columbus, Ohio i dag, tok fem nordamerikanske lag til scenen for å kjempe for et sted i Xbox One Invitational i løpet av årets Hugg VM-arrangement.

Dagens første kamp, ​​Juice vs Elevate, gjorde det ikke til scenen. På grunn av ukjente omstendigheter kunne Juice ikke gjøre det til LAN-arrangementet. Kampen ble fortapt, og Elevate flyttet automatisk til semifinalen. Resten av kamperne spilte ut uten en hitch, og vi så noen fantastiske spill fra alle lagene. Her er det du savnet:

Ivrig mot epsilon

2-0, favør av ivrig

"Lytter de til oss? Jeg tror de hører på oss ... Bare opptrer naturlig" - Eager team comms

Iver startet sterk i Game 1, tok først blod og den første Gold Fury relativt tidlig. Epsilon hadde plukket guder at de var veldig behagelig å spille, men deres samlede lagsammensetning fungerte bare ikke i deres favør. Ved femten minutters mark hadde Eager oppnådd en ganske betydelig ledelse - nesten 10k gull og 13 drep til Epsilons 1. Når vi stemte inn i Epsilons kommer da de kjempet for å gjenvinne bakken i lagkamp, ​​var det klart at det var noe dissonans i rekkene. Ivrigt var det tydelig og roligt å kommunisere - de snakket til og med med vitser hver gang de innså at kommentatorene lyttet inn. På bare 21 minutter hadde Eager klart å ta brannjenta og bryte Epsilons base for å avslutte spillet.

I starten av Game 2 så det ut som at Epsilon kunne knytte kampen. Selv om ivrig tok første blod, kunne Epsilon holde seg selv i lagkamp denne gangen. Men det var bare ikke nok. De led en 4-1 tørk av Eager, og kort tid etter mistet 4 medlemmer igjen i en lagkamp på Gold Fury. Med rasen under deres belter hadde Eager en behagelig ledelse. Epsilon prøvde å bonde kartet for mål og lukke gapet, men Eager tok den andre Gold Fury og Fire Giant mest ubestridt. Bare sjenert av halvtime mark, gjorde Eager den endelige push inn i Epsilon base for å bringe ned sine Titan og ta kampen.

. @ Epsilon_eSports elimineres som @EgrWorld fremskritt for å møte XGN! https://t.co/i8CViA0T4G pic.twitter.com/vsXuZmTRtm

- SmitePro (@SmitePro) 5. desember 2015

Med Epsilon ut av løp for Invitational setet, flyttet Eager til ansikt XGN i semifinalen rundt senere på dagen.

Semi-Final 1: Elevate vs Cognitive

2-1, favør av kognitiv

Elevate dominert tidlig i denne kampen, tok første blod i Game 1. Massevis av godtidsbestemte ultimater ga dem overhånden i flere lagkamp, ​​som ga dem ledelsen. I et kritisk lagkamp for Fire Giant kom Elevate ut på toppen og videreførte sin ledelse. De fortsatte å dominere fra start til slutt. Kognitiv var bare i stand til å ta et mål før Elevate overtrådte sin base og tok det første spillet.

Men Cognitive Prime var ikke villig til å gå ned så lett. De tok første blod i spill 2 og en tidlig ledelse. De presset hardt for de første 10 minuttene av spillet, deretter lettet tilbake på gasspjeldet litt for å unngå å bære seg ut og overlevere den andre seieren. Elevate tok den første Gold Fury, men deres ledelse varer ikke lenge. Kognitiv startet å bryte sin base rundt 20 minutters mark, men de var ikke i stand til å låse den ned og ble tvunget til å trekke seg tilbake. De tørket ut Løft på Gold raseri, og tok brannjenta uten tvil. Deres neste forsøk på å presse på Titan kostet dem 4 medlemmer. Kognitive tok til guerilla krigføring, slo basen hvor de kunne og bide sin tid til de kunne lukke inn. Endelig var de i stand til å forplikte seg og ta det andre spillet.

Picks og forbud mot vårt tredje spill mot @eLevateGG lar gooo https://t.co/eu9ZguuKoB pic.twitter.com/lHXLnE0E2Z

- COGnitiveGaming (@CognitiveGG) 5. desember 2015

I det avgjørende kampspillet tok Kognitiv den første ledelsen igjen. De dominert gjennom, ikke gir en tomme for Elevate å jobbe med. De tok både den første Gold Fury og den første Fire Giant, snowballing en 9k gull og 18k erfaring ledet av tiden de begynte å skyve inn i Elevates base. Men når de begynte å flytte inn på Titan, forsterket Elevate deres forsvar og ga dem en løp for pengene sine. Kognitiv kunne ikke lande nok til å ødelegge fiendens base, så de måtte falle tilbake og bonde kartet for en stund for å få sin fornærmelse opp til snus. Når de hadde en fin fordel, gikk de til Titan og avsluttet kampen (og kampen) med en 25-5 drap i deres favør.

Elevate tok fjerdeplassen, mens Cognitive flyttet videre til siste runde. De vil stå overfor ivrig på dag 2 for NA Championship tittelen.

Gode ​​spill til @eLevateGG glede å spille mot dere

Halvfinale 2: XGN vs Eager

2-1, favør av ivrig

XGN var favoritten som gikk inn i denne kampen. Deres lag har dominert Xbox One-konkurransekretsen, og de har bevist mange ganger at de er laget som skal slå. I spill 1 levde de opp til det omdømme de har bygget. Etter å ha tatt første blod, presset de ubarmhjertet mot Eager's base. På bare 15 minutter var de ledende med 9 drap og 9k gull. Ved 17 minutter hadde de tatt den første Gold Fury og fjernet alle tårnmålene fra kartet. XGN forewent Fire Giant å skyve direkte for Eager base, avslutter spillet på 18 minutters mark.

Spill 2 mellom @OfficialXGN & @EgrWorld har startet! Se deres # MLGSmite Champs-kamp på https://t.co/cyAP7vR2PC pic.twitter.com/igBqeuj2PW

- MLG (@MLG) 5. desember 2015

XGNs landskredsvinne i Game 1 var tydeligvis en våkne for Eager. De startet sterkt i Game 2, til tross for at XGN tok første blod. Den første store spillingen av spillet skjedde i Gold Fury-leiren, og det falt til fordel for ivrig. En andre lagkamp utbrøt da rasen respawned, og XGN mistet 3 medlemmer. Etter en annen 4-0 tørk i favør av ivrig var XGN i alvorlig varmt vann. De prøvde å redusere skaden ved å stjele mål som Fire Giant, men det skjedde ikke helt ut som de ønsket. Som XGN prøvde å ta brannjenta, splittet Eager opp for å takle to mål samtidig. Halvparten møtte XGN ved Giants camp for å stjele buffs, mens den andre halvdelen slått inn i basen for å begynne å angripe Titan. Før XGN hadde en sjanse til å forsvare seg, vant Eager kampen og bundet opp kampen.

Spill 3 så mye frem og tilbake, da begge lagene var uvillige til å gi opp det ettertraktede setet i siste runde. XGN tok første blod, men Eager raskt retaliated og fikk en liten kant. De fortsatte å opprettholde en liten kant over XGN for den bedre delen av 25 minutter i kampen. XGN klarte å utjevne forskjellen ved å målrette sentrale mål som Gold Fury. De viste oppmerksomheten til brannjenta neste. Eager prøvde å presse dem bort, men de kunne ikke holde seg selv i lagkamp. Etter tre forsøk ødela XGN Fire Giant og tok en bratt ledelse. Men de kunne ikke helt bryte Eager's base. Iver kom brølende tilbake i lagkamp, ​​og tok til slutt brannkjempen for seg selv. Etter flere falske starter, var de i stand til å forplikte seg til Titan og ta både kampen og kampen.

Helig skit! Den @ EgrWorld-serien var fantastisk. Hatter av til XGN. En av de beste spillene 3 jeg noensinne har sett.

- Scott Lussier (@ScottGandhi) 6. desember 2015

Iver vil flytte videre til Kognitive Gaming i Grand Finals-runden. Men fordi de allerede har tjent sin plass på Worlds Invitational gjennom UMG-kvalifiseringen, vil setet automatisk gå til Kognitive, uansett om de vinner eller mister spillet.

Hva blir det neste

Det er en dag igjen i NA Finals for Xbox One. Grand finalen matchen mellom Cognitive Gaming og Eager vil starte på 2:00 PM EST. Still inn på den offisielle MLG-strømmen eller følg @MLG på Twitter for å holde tritt med alle handlingene.

Dette er den siste hendelsen før Hugg VM turnering i januar. I tillegg til å bli navngitt den beste NA Hugg lag for Xbox One, vil vinneren av MLG Finals komme tilbake til scenen på Worlds for å konkurrere sammen med tre andre lag i Xbox One Invitational.

Lag på @MLG Columbus konkurrerer ikke bare om en del av denne premiepotten, men et sted i #SWC Invitational! pic.twitter.com/IYjfXBDTO8