Anonim
Smite World Championships 2016 In 30 Seconds

Innhold

Veien til Hugg VM blir kortere og kortere på dagen. Med litt mindre enn to måneder å gå til de beste av de beste, tar verden over, Hi-Rez Studios har nettopp pakket inn sin årlige Pro League Super Regionals-begivenhet.

Fire NA-lag og fire EU-lag kom til LAN-scenen på Hi-Rez Studios 'eSports Arena i Alpharetta, GA - alle håper å kreve sin plass på årets VM i januar. Etter mange hardkampede kamper i semifinale rundene, fortsatte fire lag for å møte den regionale mestertitelen. EU-lag NRG og Obey gikk head-to-head først, etterfulgt av NA-lag Eager and Soar G2A.

Her er det du savnet i disse actionfylte best-of-five-kamper.

EU Finals Match: NRG vs Obey

3-0, favør av NRG

Spill 1

Å gå inn i denne kampen var NRG den klare favoritten. Utgjorde helt av medlemmer fra fjorårets verdensmester Epsilon, det var liten tvil om at NRG ville komme seg seirende ut.

De tok en tidlig ledelse i Game 1, bulldozing over Orbit i hver bane for å skape flere mål og få nesten fullstendig kontroll over kartet. De klarte å ta to Phoenixes før Obey ferdig med å ta ned alle NRGs Tier 1 tårn.

Lyden gjorde sitt beste for å redusere skaden som NRG gjorde for sine mål ved å peke brannjenta lenge nok til å la Phoenixes respawn, men distraksjonen varede ikke lenge. NRG presset hardt inn i Obeys base, tok Titan og seieren med mer enn 2 ganger flere drep enn deres motstander.

. @ Yammyn_s Ra Snipes 😍 pic.twitter.com/GCMb2BJ2sT

- SmitePro (@SmitePro) 20. november 2016

Spill 2

Det andre spillet i denne kampen gikk ikke mye bedre for lyden enn den første. NRG tok det første blodet på tre minutter, og så oppdret en tidlig ledelse. Lyden klarte å snike seg inn og ta Gold Fury på syv minutter, men betalte for det med en spillers liv.

Det så ut som om det kunne vende seg om å lyde etter et vakkert lekespill fra Athena som fikk fire NRG-medlemmer, men NRG klarte å slå det rundt for en 3-2-handel i deres favør. Lyden prøvde å gjøre opp for det ved å flytte inn på Gold Fury. Nok en gang var NRG i stand til å presse dem ut, men kunne ikke sikre faren for seg selv.

Flere minutter senere knuste begge lagene på Gold Fury, men denne gangen kom NRG ut på toppen av scuffle, tørket fire lydige spillere uten å miste noe av seg selv.

Med en 13k erfaring leder og en 7k gull bly, var NRG ustoppelig. De presset raskt inn i Obeys base og sikret Titan, og vinner spillet med nesten 4 ganger flere drep på brettet enn Obey.

. @ ObeyVariety jukes rundt og klarer å holde seg i live ... til @AdaptingSMITE finner ham bak Fire Giant! #SPL pic.twitter.com/Dy6myJaMWu

Spill 3

Dette var Obeys siste sjanse til å jevne ut kampspillet og holde det regionale mesterskapet drømme i live. Og i de første minuttene så det ut som om de skulle bare det.

Lyden slo bakken, og tok First Blood i en 1-1 handel med NRG. De mistet tre medlemmer i en scuffle på Gold Fury, men tok to NRG-spillere med dem og holdt dem fra å sikre fuglen. Lyden kom tilbake kort tid etter å ta Gold Fury for seg selv om 12 minutter inn, og tok den andre en gang etter respawn på 17 minutter.

Riding på den lette ledelsen fikk de fra noen få fordelaktige lagkamp, ​​og Obey flyttet for å stjele brannjenta fra NRG med en velplassert Scylla ult. Men NRGs Isis gjorde det der akkurat i tide for å poppe sin egen ultimative og sikre Giant, squashing Obey's lead og trekke ut en 4k opplevelse og 5k gull fordel.

Gjennom noe smart oppdrett og noen få velutførte scuffles så Obey ut som om de kunne ta en ny ledelse. Men NRG var ikke i ferd med å gi inn, og holdt tempoet godt gjennom midten og sent spillet.

Med Lyds kompromiss i det sentlige spillet begynte å bli mer fremtredende, visste NRG at tiden var tikkende. Lyden gjorde et dristig trekk for Fire Giant og klarte å sikre det, men det kostet dem fire spillere og en Phoenix. Likevel har NRG ikke presset for seieren ennå. De bidro litt mer tid til å spille det trygt.

Endelig gjorde NRG et trekk på Gold Fury som kostet dem to medlemmer. En annen scuffle hos Obey's right Phoenix kort tid etter falt mer i NRGs favør, og de klarte å ta alle tre Phoenixes og Fire Giant ubestridte.

Alt det tok var et lag i siste lag (og en 3-0 fei i den etterfølgende kampen) for å ta Titan og seieren. Og med det, gikk NRG bort med EU Champion tittelen.

En 3-0 feie over @ TheObeyAlliance gir @NRGgg European Regional Championship! #HRX #SPL pic.twitter.com/7pLzG9Gs49

NA Finals Match: Eager vs Soar G2A

3-1, favør av ivrig

Dette settet av spill var en wild ride. Det så ut som det kan være et annet feie, men Soar gjorde en tøff innsats for å ta med seg mesterskapet tittelen. Men til slutt kom Eager ut på toppen.

Spill 1

Iver startet sterk, tok First Blood og to andre Soar-medlemmer i en 3-2-handel som falt i deres favør. Selv om Soar prøvde å henge seg tilbake og bære sine baner, sprang Eager dem ubarmhjertig for å få et lite kart og XP-fordel.

På bare syv minutter inn gjorde Eager et trekk på den første Gold Fury og tok det uten problemer. Etter noen flere lagslag, tok rasen respawned og Eager tok det en gang til. Mens Soar prøvde å komme seg fra fordelen og kartkontrollen som Eager hadde tatt, gikk Eager til en tredje Gold Fury på 21-minutters mark. Dette forlot dem med 10K erfaring og 8K gull leder. Kort etter respawn på 26 minutter tok Eager sin fjerde og endelige Gold Fury av spillet.

Med en klar fordel fra alle sine oppnådde mål, utvidet Eager sin ledelse ved å trekke en 3-2-handel på Soar og ta også Fire Giant. Med en så sterk fører klarte de å ta alle mål 1 og 2, før Soar klarte å skyve et eneste tårn.

Etter en siste lagkamp som endte med en 5-0-torking i Eager's favor, var banen klar til å ta midtf ​​Phoenix og presse til Titan for den første seieren.

. @ SoaRGaming taper spill 1 vs @EgrWorld som er oppe tidlig i serien! #SPL #HRX pic.twitter.com/5U0K9WcWOR

Spill 2

Soar tok ikke vennlig til et slikt overveldende nederlag, og kom ut svingende i neste kamp. De tok First Blood på mindre enn ett minutt, men dette virket ikke skremme ivrig i det hele tatt. Etter dette innledende tapet stakk Eager ubarmhjertet inntil de gjenvunnet sin fordel, da tok Gold Fury kort tid etter 11 minutter inn.

Soar retaliated med en 2-0 lag kamp i deres favør, og kom ut på toppen i en annen 2-2 handel kort tid etter. Iver forsøkte å stikke dem og hevne de fire dødsfallene Soar fikk på dem, men deres timing var bare ikke der, og de kunne ikke synes å gjøre en samarbeidsinnsats i lagspill.

Til tross for sin spredte timing tok Eager den andre Gold Fury på 18 minutter, og tok fordelen i en 2-1-kamp i jungelen. Kort tid etter tok de en annen Gold Fury for å ta ledelsen igjen.

Begge lagene danset rundt hverandre til rundt 26-minutters mark, da Eager gjorde et trekk på Fire Giant og sikret det. Med buff i hånden og Soar i en alvorlig ulempe tok Eager sin fjerde Gold Fury på 30 minutter inn.

Mindre enn et minutt klarte Eager å tørke ut alle fem Soar-medlemmene, og stormet deretter sin base for å ta Titan og Game 2-vinneren.

Rolig der nede @eGrDivios_! pic.twitter.com/YdeeEV3Xjn

Spill 3

Det så ut som det kan være slutten på veien for Soar, men de trakk en solid seier i Game 3.

Ivrig tok første blod i en 2-0 handel mindre enn to minutter inn, og deretter kom ut på en annen scuffle med soar bare noen få minutter senere. Men det var siste gang Eager hadde fordelen i dette spillet.

Soar klarte å gjøre en 2-4 handel i deres favør i neste lagkamp, ​​og sikret gullfaren i 11 minutter inn. En annen 2-0 kamp i deres favør (og en imponerende 6/0 KD-post på Andinster Thor) ga Soar en sunn ledelse. De snødoblet dette inn i en annen 2-0-handel som utvidet sin fordel og ga dem også noen mål 2-mål.

Kort tid etter, Soar dominert i en lagkamp som forlot fire ivrige medlemmer døde, presset deretter fiendens midtf ​​Phoenix for å ta sin første seier i 26 minutter.

Denne er ikke over ennå! @SoaRGaming kommer tilbake i Game 3 for å tvinge et annet spill vs. @EgrWorld! #SPL #HRX pic.twitter.com/VKwaDjqryT

Spill 4

Dette var et spennende spill, da Soar skjebne hang i balansen. Men til slutt gjenvunnet Eager foten og kom seg seirende ut.

Første blod gikk til ivrig etter fire minutter inn, og kort etter en 2-2 jungelkamp satte ivrig på enda mer en fordel. Soar prøvde å stikke dem ut i kjørefelt og gripe noen viktige jungelmål, men ivrig var for aggressiv og hadde for mye kort tilstedeværelse for dem å gjøre mye fremgang.

Om 10 minutter tok Eager sin første Gold Fury. Kort tid etter at raseriet reagerte, knuste lagene igjen, og Eager kom ut på toppen med en 4-0 tørk, takket være en fantastisk quadra-kill fra Zapman's Rama. På 16 minutter falt den andre Gold Fury til Eager også.

På 21-minutters mark hadde Eager en seriøs opplæring på 20k og 15k gull over Soar. De tok den tredje Gold Fury på 22 minutter, men Soar retaliated ved å tørke tre av sine medlemmer et minutt senere.

Tilsynelatende uberørt, tok ivrig fyrgiganten så snart de respawned, da presset alle Soars mål for å få full kontroll over kartet. Snart hadde Soar ingen tårn og ingen Phoenixes, mens Eager fortsatt hadde fem tårn og alle fugler oppe.

Denne klare fordelen oppmuntret Grunn til å avslutte spillet raskt, og lett å ta Soars Titan på 26-minutters mark. De gikk bort med et toppfrø for VM og tittelen NA Champions.

Gratulerer med @EgrWorld for å vinne det nordamerikanske regionale mesterskapet! #SPL #HRX pic.twitter.com/Ilv1JpsPFP

- SmitePro (@SmitePro) 21. november 2016

Hva er neste for ivrig og NRG?

Etter en serie langkampede og hardt vantede kamper, har Eager og NRG tjent seg automatiske flekker på Worlds Stage i januar på Hugg VM i Atlanta, Ga. De andre super regionale deltakerne må kjempe seg gjennom parentesene for å få et skudd på den ultimate mesterskapetittel - noe som definitivt vil være morsomt å se i de kommende ukene.

Hold deg oppdatert til GameSkinny for mer SPL-handling og dekning av de største Hugg Årets hendelse.